Despre noi Servicii Dotari Portofoliu Preturi Contact

Expertii dumneavoastra in demolari si excavatii

“E timpul sa lucrezi cu profesionisti”

Societatea noastra a fost  infinta in anul in anul 1992 ca o companie specializata in transporturile rutiere de marfuri.

Dupa o indelunga activitate in care ne-am achitat cu profesionalism si competenta de  contractele incheate cu partenerii nostri, am dezvoltat obiectul de activitate investind in autocamioane si utilaje specializate in constructii.

Suntem o echipa puternica de profesionisti, un nume important pe piata lucrarilor de excavatie, demolari si foraje speciale.

Angajamentul fata de clientii nostril este de a mentine in permanenta un inalt nivel al calitatii servicilor noastre, un cat mai bun raport calitate pret, respectarea celor mai pretentioase programe,  termene de executie cat mai competitive.

Temeliile companiei noastre

Productie - Suntem in linia intai. Daca o lucrare are un termen de predare critic noi suntem alegerea dumneavoastra.

Eficienta - Noi intelegem ca intarzierile costa. Specialistii nostri comunica direct cu clientii pentru a asigura predarea lucrarilor la timp.

Echipament - Suntem gata sa punem in miscare imediat echipamentul de tipul marimea si numarul necesar, specific fiecarei lucrarii sau problemelor intervenite pe parcurs. Ne imbunatatim si marim constant parcul de masini si utilaje.

Incredere - Lider pe piata serviciilor de excavatii, demolari si foraje speciale. Facem  dovada  calitatii si profesionalismului prin numarul mare de clienti multumiti de calitatea servicilor noastre.